• Lapa:
  • 1
Boardgames @ Crash's Lair  

Boardgames @ Crash's Lair 21 Apr 2012 16:38 #32228

• Crash
  • Lietotājs
Dīvainā kārtā laikam šādu tēmu šajā forumā vēl nebiju izveidojis, tad nu šī kļūda jālabo.

Spēlēts tiek ik nedēļu Rīgā, spēlējam visādas galdaspēles, uz papīra manā gaming group ir ap simts cilvēkiem, bet nu praksē tas tā vien pietiek, lai savāktu ik nedēļu spēlētājus.

Kas grib pievienoties, droši atmet man kādus savus kontaktus (draugiem.lv kontakts, tel.nr., etc) un ik nedēļu saņems info par to, kad un kur ko rīkoju. Parasti tas būs manos necilajos apartamentos, bet dažreiz arī kur citur. Nekādas dalības maksas nav, parasti arī noteikumi nav jāzin priekšlaicīgi, visu mācu uz vietas, ja ko vajag.

Šai tēmā likšu tikai atvērtos piedāvājumus, pārējos uzaicinājumus saņem tikai tie, kas ir jau listē.
Last Edit: 21 Apr 2012 16:43 by Crash.

Re: Boardgames @ Crash's Lair 21 Apr 2012 16:39 #32229

• Crash
  • Lietotājs
Nākamās nedēļas spec. programma, vēl var pagūt pieteikties:

Man ir tā priecīgā vēsts, proti, tad nu beidzot saņēmos un spēlēsim pie manīm nākamo nedēļ, 9.00 no rīta sestdien, 28. aprīlī "Here I Stand".

Tā kā spēle ir visai pasmaga, tad tāpēc arī tik laicīgi šo visu izziņoju, lai tie, kas piesakās spēlēt, tiešām arī pagūtu izlasīt spēles noteikumus. Jā, noteikumus šoreiz būs jāizlasa a priori mājās (~40lpp angliski), jo spēle ir pārāk gara, lai vienā dienā pietiktu laika gan noteikumu stāstīšanai, gan spēlēšanai, itsevišķi, ja negribam nekādus barbariskus laika limitus. Bet, protams, ja kādam vajadzēs individuālas konsultācijas, tad PIRMS spēles dienas var prasīt man neklātienē vai klātienē.

Tātad pieteikties tikai tiem, kas tādi nopietnāki spēlētāji un var nospēlēt arī 12 stundas no vietas, ja būs nepieciešams. Bet tā citādi, kas pirmais brauc, pirmais maļ, jo ātrāk pieteiksies, jo lielāka iespēja, ka vispār tiksi uz kādu brīvo spēlētāja vietu un lielāka būs tava izvēle ar kādu spēles frakciju spēlēt, kas arī ir svarīgi, jo tās jūtami atšķiras.

Kas ar šo galdaspēli nav pazīstams, "Here I Stand" ir spēle par 16. gadsimtu, reformācijas laikiem un tā aptver tā laika reliģiju, politiku, ekonomiku, diplomātiju un karadarbību.

Pieejamās spēles frakcijas ir:
Otomāņi
Hābsburgi
Angļi
Valois dinastija
Vatikāns
Protestanti

Ir brīvas 1 spēlētāju vietas.

Tā kā piesakās, ja tev galva strādā, tad tev būs aizraujoši ^_^
Last Edit: 24 Apr 2012 15:04 by Crash. Reason: update

Re: Boardgames @ Crash's Lair 08 Mai 2012 19:19 #32602

• Crash
  • Lietotājs
Šonedēļ:
Tā kā iepriekšējā galdaspēles Here I Stand saspēlēšana, manuprāt, bija gana aizraujoša, tad arī šonedēļ būs iespēja pie manīm uzspēlēt HIS. Spēlēsim svētdien (13. maijs), 9.00 no rīta, spēle ilgst 9-12 stundas vidēji. Noteikumi, tāpat kā pagājušo reizi, jāizlasa pašam jau iepriekš (~40lpp angliski), bet, neskaidrību gadījumā, protams, savlaicīgi (pirms spēlēšanas) var pie manīm konsultēties.
Patreiz ir brīvas 2 spēlētāju vietas. Kas ātrāk piesakās, tam lielākas frakcijas izvēles opcijas.
Tā kā nekautrējas, piesakas:)

Re: Boardgames @ Crash's Lair 16 Mai 2012 10:59 #32805

• Crash
  • Lietotājs
7dien atkal Here I Stand spēlēšana pie manīm, kā ierasts, sāksim 9.00 no rīta, jārēķinās ar spēlēšanu līdz 9-12 stundām, noteikumus jāizlasa pašam pirms tam (angliski, ~40lpp). Uz šo, protams, piesakamies tepat caur vēstulēm. Pagaidām 5 vietas brīvas, tā kā piesakās, kamēr var

Re: Boardgames @ Crash's Lair 19 Okt 2012 00:07 #37085

• Crash
  • Lietotājs
Tā kā šonedēļ mazāka aktivitāte un arī jūs te protestējiet, ka es maz par spēlēm rakstu, tad bik painformēšu par jaunumiem manā galdaspēļu grupiņā.
Man ir tāda nešpetna doma savākt pilnu Arkham Horror, t.i., pamazām tikt pie pie visiem papildinājumiem. Pagaidām jau ir pamatspēle + pieci papildinājumi (trīs papildu pilsētas un divi mazie papildinājumi).

Kas vispār ir Arkham Horror ? Arkham Horror ir diezgan populāra kooperatīvā lomu spēle, kuras darbība noris Lovecraft šausmu stāstu universā:

Ja kāds jūtas gana saintriģēts, tad šonedēļ galdaspēles spēlēsim 7dien 11.00 no rīta pie manīm, interesenti droši var man atrakstīt.
  • Lapa:
  • 1
Time to create page: 0.38 seconds
Copyright © Gamevision.lv 2011   v2.0