• Lapa:
  • 1
Uzrādīt spēļu fanus  

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 01:14 #24807

• CodeNo
  • Lietotājs
Sveicināti!

Atsaucoties uz šo foruma topiku, kurā ierosināja ieviest "foruma parakstu", lai apskatoties uz foruma dalībniekiem varētu uzreiz noteikt konkrēto spēļu fanus, man iešāvās ideja par problēmas atrisinājumu alternatīvā veidā.

Cik noprotu, tad "foruma paraksti" netiek ieviesti, lai tie netraucētu veikli caurlasīt forumu. Šādu informāciju par piederību pie kādas spēles varētu uzrādīt Profila laukā (kreisajā pusē no ierakstiem). To panāktu ar spēļu minilogo ķēdi. Atkal spēles, par kurām Jūs fanojat varētu izvēlēties rediģējot savu profilu - tajā izvēloties no spēļu saraksta Jūsu iecienītākās spēles (iespējams, dēļ dizaina ierobežojumiem, tām būtu jābūt ierobežotam skaitam)

Ceru, ka ideja ir vismaz apdomas vērta. Lai veicas GameVision! (rock)

Piemērs:

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 02:04 #24810

• BuLLeT
  • Moderators
Paldies par ieteikumu. Tiks parunāts ar dizaineri par šo ideju un tad pēc laika, iespējams, šo ideju varēs jau redzēt.

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 03:33 #24813

• zivs
Un, ja es fanoju par spēlēm, kas nav sarakstā? Es neko nespēlēju un nefanoju par nevienu spēli, ja jāizvēlas no pre-defined saraksta?

Savu papildinfo var norādīt "Par mani" vai tamlīdzīgā sadaļā - tam nav obligāti jāatvēl kaut kāda šausmu sadaļa ...

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 04:01 #24815

• CodeNo
  • Lietotājs
Un, ja es fanoju par spēlēm, kas nav sarakstā?

Skatos, ka sadaļa "Spēles" ir diezgan plaša, taču nedomāju, ka GV būtu neatsaucīgi un to neievietotu izvēlnes sarakstā, pēc pieprasījuma.

Savu papildinfo var norādīt "Par mani" vai tamlīdzīgā sadaļā - tam nav obligāti jāatvēl kaut kāda šausmu sadaļa ...

Kā jau sākumā bija norādīts, šī ideja ir alternatīva "foruma parakstam", kurā parasti dalās ar šādu informāciju. Tātad, informācijas pamatmērķis ir sniegt to publiski foruma vidē, nevis privāti apskatot profilu.
Last Edit: 30 Sep 2011 04:02 by CodeNo.

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 04:24 #24817

• zivs
Katra, lietotāja interesējošs profils, apskatāms te ir, cik man zināms, bez maksas un bez jebkādiem ierobežojumiem [reģistrētiem] lietotājiem

Es neesmu pret visādām tādām lietām, nepārprotiet, tikai nevajag aizgānīt parakstu vietu ar lieku informāciju, kas varētu interesēt 1/5 daļu lietotāju, labākajā gadījumā.

P.S.
Tajā sadaļā nav trīs manu TOP spēļu. Bet, nu, tas jau tā.
Last Edit: 30 Sep 2011 04:25 by .

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 04:35 #24818

• CodeNo
  • Lietotājs
Katra, lietotāja interesējošs profils, apskatāms te ir, cik man zināms, bez maksas un bez jebkādiem ierobežojumiem [reģistrētiem] lietotājiem

Well, ja mēs padomājam no loģikas viedokļa un iedziļinamies vārda "publisks" nozīmē, tad tu nezini, kurš no profiliem tev ir "interesējošs", nezinot no pirmā acu uzmetiena lietotāja intereses, right?

Es neesmu pret visādām tādām lietām, nepārprotiet, tikai nevajag aizgānīt parakstu vietu ar lieku informāciju, kas varētu interesēt 1/5 daļu lietotāju, labākajā gadījumā.

Nezinu, kurš te ko ir pārpratis, taču mana ideja balstās uz to, kā norādīt šo informāciju, neizmantojot "parakstu" vietu jeb lasīšanas telpu. Iesaku aplūkot manu piemēra attelu

Tajā sadaļā nav trīs manu TOP spēļu. Bet, nu, tas jau tā.

Tas gan ir žēl, šī būs lieliska iespēja un motivācija GV administrācijai spēļu sarakstu turēt bagātīgu

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 04:52 #24819

• Kreejums
  • Lietotājs
Ideja laba, bet drīzāk vajadzētu to ieviest par orģinālajām spēlēm, jo reāli mani neinteresē par ko kurš fano, bet gan potenciāli spēlētāji ar ko kopā uzspēlēt kādu no tām spēlēm.

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 16:58 #24830

• CodeNo
  • Lietotājs
Piekrītu Krējumam, taču manas lielākās bažas būtu, ka tad katrai spēlei ir jāizveido sava forma, kurā ievada attiecīgos nepieciešamos datus, lai konkrētā spēlē tevi varētu sameklēt. Ņemot piemēru no StarCraft 2, kur ir charater nickname un character id, un battle.net links uz profilu. Pieļauju, ka spēlēm būs dažāda veida informācijas lauki, tātad katrai spēlei būs jāpieiet individuāli uzzinot kādus laukus būs nepieciešamus taisīt, kas varētu apgrūtināt izveidot tādu sistēmu.
Last Edit: 30 Sep 2011 17:09 by CodeNo.

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 21:57 #24838

• iReinis
  • Lietotājs
Paldies par ideju!

Ideja noteikti tiks izsvērta un pārskatīta.

Uzrādīt spēļu fanus 30 Sep 2011 22:04 #24840

• Garinsh
  • Administrators
Es noteikti atbalstu profilu personalizēšanu. Jautājums tik paliek viens - kā vislabāk to atrisināt.
  • Lapa:
  • 1
Time to create page: 0.36 seconds
Copyright © Gamevision.lv 2011   v2.0