• Lapa:
  • 1
Saistīā ar punktiem...  

Saistīā ar punktiem... 16 Nov 2011 00:56 #26471

Tātad kā varam novērot augšējā labajā stūrī ir rakstīts Tavi punkti: [cipariņi]

Protams, priekš kam un kā krājas šie punkti ir tikai kārtējā mistērija un nekā vairāk. Tātad ko es ierosinu, varbūt esmu palaidis garām - kaut kādu sistēmu kur varētu izmantot savus punktus, protams es nevaru iedomāties, kas jūsu skatījumā būtu piemērots, bet tāpatās krāt itkā nav jau jēgas - krāj kaut miljonu, bet vienalga nespēsi tērēt...

Gadījumā ja šāda sistēma eksistē, neņemeiet vērā šo tēmu.

Re: Saistīā ar punktiem... 16 Nov 2011 01:04 #26473

• Garinsh
  • NOW ONLINE
  • Administrators
Tie punkti tika ieviesti tieši tādam mērķim, bet pilnīga šīs sistēmas izstrāde izrādījās pārāk laikietilpīgs darbs un resursu trūkuma dēļ tika mainītas prioritātes. Protams, ideja kā tāda nekur nav pazudusi un ar laiku tiks attīstīta līdz tādam līmenim, ka pa noteiktām darbībām tiks doti punkti un lietotājs reāli varēs saņemt kaut ko pretī gan virtuālā, gan fiziskā formā atkarībā no punktu skaita.

Dotajā brīdī mums ir kaudzēm darba saita kļūdu labošanā un dizaina pielāgošanā balstoties uz dažādiem ieteikumiem un atsaucībām.
Last Edit: 16 Nov 2011 01:08 by Garinsh.

Re: Saistīā ar punktiem... 16 Nov 2011 20:55 #26529

• Machukan
  • Lietotājs
Ar punktiem stāsts bija pavisam cits.

Viss pamazām veidojās uz priekšu - bijām ar Raimondo sadomājuši visas pakēpes punktiem un izdomājuši par ko tos reāli piešķirt. Bet tad "resursu trūkuma" (ko tas toreiz nozīmē es nesapratu) mums lika beigt un vairāku dienu darbu noskaloja renstelē.(iespējams kkur kāds doks ir saglabāts)

Starp citu vel bija tēma, kurā prasījām idejas tiem līmeņiem.

Re: Saistīā ar punktiem... 16 Nov 2011 22:53 #26551

• Garinsh
  • NOW ONLINE
  • Administrators
Nu mana versija nāk no priekšnieka... Nemēdzu sacerēt visādus nepatiesus stāstiņus.
Last Edit: 16 Nov 2011 22:54 by Garinsh.

Re: Saistīā ar punktiem... 16 Nov 2011 23:22 #26556

• Machukan
  • Lietotājs
Tu to pasniedzi tā it kā kaut kas patiešām notiks. Es drīzāk dzimumu mainīšu nekā pusgada laikā punktu sistēma tiks pabeigta.

Re: Saistīā ar punktiem... 16 Nov 2011 23:28 #26558

• Garinsh
  • NOW ONLINE
  • Administrators
Es vienkārši precizēju to, ka tāpat vien tie punkti tur nemētājas un ar laiku tiks bīdīta ideja uz priekšu.

Re: Saistīā ar punktiem... 16 Nov 2011 23:46 #26560

• Machukan
  • Lietotājs
Bet es precizēju, ka tā būs mūžība.

Šis pat jaunais dizains ieviests tika atlikts sazin cik reizes. Sākotnēji par tā ieviešanu un izstrādi paziņoja jau februārī. Tika noteikts, ka līdz maijam jāsāk darbs un tad TRĪS mēnešu laikā nobeigs. Tas sanāktu augusts, nevis novembris.

Man tas viss ir smuki sarakstīts jau no februāra.

P.S. Kadiljak vari apskatīt augusta tēmu.

Re: Saistīā ar punktiem... 18 Nov 2011 11:45 #26629

• skeya
  • Lietotājs
Ko jūs kašķējaties par to kas bija un to, kas tagad ir!?

Ierosinājumus, risinājumus, rezultātus, kas reāli izpildāmi, nevis man patīk tas, man nepatīk tas, tas nav izdarīt, tas nav sakārtots, tur par raibu, tur par garu..novērtējat vispirms savu darbu, pirms nopeļat citu darbu!
Last Edit: 18 Nov 2011 11:49 by skeya.
  • Lapa:
  • 1
Time to create page: 0.90 seconds
Copyright © Gamevision.lv 2011   v2.0