• Lapa:
  • 1
Ārrindas žurnālists  

Ārrindas žurnālists 10 Jan 2010 15:46 #2908

• Lecter
  • Lietotājs
Kā vēsta nosaukums, vēlos pieteikties par "nepilna laika žurnālistu".
Ar nepilna laika domāju, pievienot rakstu tad kad ir laiks, nevis noteiktu skaitu dienā/nedēļā. Laika nav daudz, taču esmu gatavs dot arī savu ieguldījumu GV attīstībā.
To, kā rakstu var apskatīt beztēmā, kur pāris dienas atpakaļ pievienoju divus rakstus (tūlīt pievienošu vēl vienu). Kā arī TutGear lapā (Tut gan raksti tādi ar geimingu nesaistīti).
Domāju, ka gan man, gan jums būtu ērtāk uzlikt man joomlā grupu Author, kas dotu man iespeju izmantot raksta pievienošanas iespēju, ja kādu satrauc tas, ka raksti nonāktu nepārbaudīti, tad grupas Author biedru raksti neuzrādās pirms tie saņem apstiprinājumu no redaktora/administratora.
Enīvej, ja ir vēlme ik pa laikam palasīt ko jaunu šeit pat, gaidu atbildi, ja nav, iespējams, turpināšu rakstīt arī pie spama/beztēmas.
Ar joomlu apieties māku un ar WYSIWYG teksta rediģētājiem uz jūs arī neesmu, tāpēc par raksta izkārtojumu/pārskatāmību uztraukties nevajadzētu.

Re:Ārrindas žurnālists 10 Jan 2010 20:45 #2911

• fil
  • Lietotājs
Sveiks,

Tavus rakstus esmu lasījis gan offtopicā, gan arī Tutgear Lapā, un tā kā ar rakstiem viss ir kārtībā tad domāju, ka varēsim sadarboties

Detaļas sarunāsim caur Skype!
Last Edit: 10 Jan 2010 20:45 by fil.

Re:Ārrindas žurnālists 11 Jan 2010 02:24 #2914

• Mads
  • Lietotājs
Lecter !
izlasiiju offtopicaa tavas zinjas oftopikaa, respect, raxti ir cieniigi buut 1. lapā !
  • Lapa:
  • 1
Time to create page: 0.22 seconds
Copyright © Gamevision.lv 2011   v2.0