Meklējam spēļu apskatniekus !!!  

Meklējam spēļu apskatniekus !!! 03 Mai 2010 00:14 #5630

• Mads
  • Lietotājs
GameVision komanda aicina pievienoties mūsu draudzīgajai komandai Spēļu apskatniekus.

Prasības pretendentiem:

• Tehniskas iespējas izspēlēt jaunākās spēles:
Jaudīgs spēļu dators vai kāda no konsolēm (arī kabatas);
• Pieredze apskatu rakstīšana tiks uzskatīta par priekšrocību;
• Vēlama spēļu pieredze vismaz (1-2 gadi;
• Jābūt pamatzināšanām spēļu industrijā;
• Labā līmenī jāpārvalda spēļu terminoloģija un leksika;
• Jāprot saprotami un korekti izteikt viedokli.

Pieteikumus publicēt "Pievienojies" foruma sadaļā, pieteikumā jānorāda :

• Links uz SAVU foruma topiku – Iepazīstini ar sevi !
• Kontakti ārpus GameVision : e-mail, skype.
• Ja ir pieredze apskatu rakstīšanā : Kur un kāda.
• Spēļu žanri, kurus spēlē un par kuriem varētu rakstīt apskatus.
• Platformas uz kurām spēlē
Last Edit: 26 Jan 2012 15:34 by Machukan.
The topic has been locked.

Re:Meklējam spēļu apskatniekus !!! 06 Mai 2010 22:21 #6138

• Mads
  • Lietotājs
Šobrīd ļoti vajadzīgi konsoļu spēļu apskatnieki 1

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 15 Nov 2011 04:09 #26375

• Crash
  • Lietotājs
Cik maksā par rakstu ?

Tātad "nejaudīgo" spēļu apskati neinteresē ? Kaut kāds hardware ražotāju lobijs te ir, vai ?

Iznāk taču čupām spēļu, kurām ir mazas hardware prasības, bet šī īpašība laikam tev, Mad, nepiemīt:
Jābūt pamatzināšanām spēļu industrijā;

Last Edit: 15 Nov 2011 04:09 by Crash.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 16 Nov 2011 00:39 #26465

Crash wrote:
Cik maksā par rakstu ?

Tātad "nejaudīgo" spēļu apskati neinteresē ? Kaut kāds hardware ražotāju lobijs te ir, vai ?

Iznāk taču čupām spēļu, kurām ir mazas hardware prasības, bet šī īpašība laikam tev, Mad, nepiemīt:
Jābūt pamatzināšanām spēļu industrijā;

konkrētājā gadījumā jaudīgs ka tāds dators domāts, lai varētu teiksim HD režīmā ierakstīt spēli, kaut vai to pašu LIMBO vai jaunizlaisto SOnic - un principā kapēc viņš prasa lai būtu jaudīgs PC, parasti taču apskata jaunāko, protams, ja vien nav speciāla rubrika kā iekš Playground.ru - Desmit gadus atpakaļ - tad iet cita runa.

Ja būtu vispārība laiks, tad es iespējams pieteiktos, jo uz apskatiem pieredze ir, bet dēļ laika trūkuma vnk pats sevi vairāk bremzētu..

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 16 Nov 2011 00:44 #26467

• Garinsh
  • Administrators
Kā jau Kadiljaks rakstīja, tad datoram jābūt pietiekami spēcīgam, lai spēlētu jaunās spēles, nevis i7 procesoram ar 4 video kartēm. Protams, iespēja ierakstīt HD režīmā ir tikai pluss, jo vēlamies ar laiku pāriet uz video apskatiem, ne tikai rakstiskiem.
Last Edit: 16 Nov 2011 00:45 by Garinsh.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 16 Nov 2011 02:47 #26480

• Crash
  • Lietotājs
Joprojām man rodās iespaids, ka te daļa laikam ar prātiņu dzīvo kaut kur Nārnijā, nevis realitātē o_O

Like, hello, daudzām spēlēm NAV nekādu lielo prasību, līdz ar ko:
datoram jābūt pietiekami spēcīgam, lai spēlētu jaunās spēles

...ir ļoti relatīvs jēdziens.

Teiksim, kādu laiku atpakaļ viens traks spānis uzcepa SoRR final versiju. Ok, spēle jauna, jā, jauna. Prasības ? Spēlei prasības ir būtībā tādas pašas, kā jebkurai citai oriģināli iz Sega Genesis nākušai spēlei, tādu noteikti var spēlēt uz pagalam antīka datora.

Vai arī, teiksim, kad iznāca Siege of Avalon - tai spēlei taču arī nav nekādu tur prasību. Pēc dzelžu prasībām tas ir visai tipisks vecais 2d RPG, arī gan jau iet uz veca lūžņa.

Re kur viena no spēlēm, kurai final relīzi gaidu:
projectzomboid.com/blog/
Pikselis pie pikseļa, nekādu tur baigo dzelžu prasību, var spēlēt uz veca lūžņa.

So, ko es vēlējos pateikt:

Lūdzu, cienītie jaunskungi, izkāpjam laukā no pamperiem un paskatāmies apkārt plašajā pasaulē.

Lielai tiesai jauno spēļu ir ļoti zemi system requirements. Patiesībā ir lērums developeru, kas vispār tikai tādas spēles vien taisa (piem. BigFishGames, u.tml. devi) un tādas spēles iznāk daudz regulārāk nekā tās, kurām ir lieli requirements, jo neviens lietotājs nav ieinteresēts regulāri pirkt jaunu hardware.

Tīri, piemēram, tas pats BFG izlaiž dienā vienu jaunu spēli un, paskatījos requirements, tie ir aptuveni šādi:
CPU: 600 Mhz
RAM: 128 MB
DirectX: 6.0

So tas tad aptuveni patreiz arī ir dators, kas nepieciešams jaunai spēlei.

Kaut arī, protams, pieļauju, ka tādām spēlēm kā Dwarf Fortress varētu būt vēl mazākas prasības, iespējams, ka tās iet arī DOS vidē.
Last Edit: 16 Nov 2011 02:51 by Crash.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 16 Nov 2011 08:04 #26481

• Garinsh
  • Administrators
Fakts ir tāds, ka mēs nevaram noklāt katru mazo spēlīti, kas tikko iznākusi, jo mums trūkst resursu, tāpēc prioritātes ir acīmredzamas vai ne tā?

Tu vari gaidīt, ko vien gribi un ja tev patīk visādas mazbudžeta spēlītes, tad uz priekšu, raksti apskatus un ja būs pietiekami labi, mēs publicēsim.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 16 Nov 2011 16:34 #26505

• Crash
  • Lietotājs
Nu labi, tiktāl skaidrs.

Bet kas man par to būs ?

Lai vai cik es priecīgs kļūtu radošā procesā, es tomēr no tā paēdis nekļūstu, if ye catch my drift.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 16 Nov 2011 16:46 #26507

• klimpa
  • Lietotājs
Būs tev gandārījums un citu foruma lietotāju respekts.Pats cenšos saņemties ko uzdrukāt , lai gan..viena spēlīte ir prātā :)atliek tik saņemties.
Last Edit: 16 Nov 2011 16:49 by klimpa.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 16 Nov 2011 18:34 #26516

• Louner
  • Lietotājs
Nu nevajaga uzreiz gaidīt kaut kādu samaksu. Pirmkārt, jau pierādi, ka tu esi maksāšanas vērts, jo kāda jēga tev maksāt, ja nevienam nepatīk tavi darbi. Tas, kā es vienmēr saku, ir tikai loģiski. Es personīgi, ja nemaldos, esmu 2 vai 3 rakstus uztaisījis un es nemaz negaidu nekādu samaksu arī pēc sava 10. raksta. Es personīgi to daru, jo man tas pašam dzīvē nodarēs (es domāju rakstīt domraksta tipa tekstus). Vienīgais, ko es varu jums ieteikt, nedarīt to naudas dēļ, bet gan tāpēc, ka jūs tas patiešām interesē. Es jau varētu saņemt nezin kādu naudu, bet mani raksti nepaliks labāki.
Time to create page: 0.56 seconds
Copyright © Gamevision.lv 2011   v2.0