Riddick123 wrote:
anddiiss wrote:
PSP tak vairs nav aktuāls, spēles tam veido mazāk un mazāk, tagad vienīgi PS Vita..
IIsti neiebraucu, ko tu ar sho biji domaajis... Kaa tu iedomaajies,kaa lai cilveeks raksta par kaut kaadaam speeleem, ja taa konsoles veel pat nav pieejam tirguu, nemaz nerunaasim par speeleem.
Peec tava teiktaa saprotu, ka pc ari vairs nav aktuaals, jo redz speeles no konsoleem portee uz PC daudz mazaak...
Tu maz vispār saprati, ko es biju domājis? Izskatās, ka nē, turklāt, acīmoredzot tev ir kādas personīga rakstura problēmas, ja reiz tu man tagad pārmet par to, ko es esmu rakstījis.
Tātad, īpaši tev, spēļu konsole Sony PlayStation Portable, zināma arī kā PSP, vairs nav aktuāla, šīs konsoles etaps ir teju vai noiets. Par piemēru salīdzināšu jauno Xbox 360 ar pirmo Xbox, tas pats ir ar Sony, tikai viņiem ir PSP pret PS Vita, ko minot es biju domājis to, ka tagad visas cerības tiek liktas uz nākamo Sony portable konsoli, kas ir PS Vita uz ko arī izstrādātāji liks lielāku uzsvaru, nevis kaut kādu vecu PSP, uz kura "lielos hītus" vairs nevaram gaidīt.
Skatos, ka tev dikti patīk kasīties, redz, mums ir kaut kas kopīgs, man arī.
Veiksmīgu dienu!