Meklējam spēļu apskatniekus !!!  

Re:Meklējam spēļu apskatniekus !!! 06 Dec 2011 20:40 #27651

• anddiiss
  • Lietotājs
Riddick123 wrote:
anddiiss wrote:
PSP tak vairs nav aktuāls, spēles tam veido mazāk un mazāk, tagad vienīgi PS Vita..

IIsti neiebraucu, ko tu ar sho biji domaajis... Kaa tu iedomaajies,kaa lai cilveeks raksta par kaut kaadaam speeleem, ja taa konsoles veel pat nav pieejam tirguu, nemaz nerunaasim par speeleem.
Peec tava teiktaa saprotu, ka pc ari vairs nav aktuaals, jo redz speeles no konsoleem portee uz PC daudz mazaak...

Tu maz vispār saprati, ko es biju domājis? Izskatās, ka nē, turklāt, acīmoredzot tev ir kādas personīga rakstura problēmas, ja reiz tu man tagad pārmet par to, ko es esmu rakstījis.
Tātad, īpaši tev, spēļu konsole Sony PlayStation Portable, zināma arī kā PSP, vairs nav aktuāla, šīs konsoles etaps ir teju vai noiets. Par piemēru salīdzināšu jauno Xbox 360 ar pirmo Xbox, tas pats ir ar Sony, tikai viņiem ir PSP pret PS Vita, ko minot es biju domājis to, ka tagad visas cerības tiek liktas uz nākamo Sony portable konsoli, kas ir PS Vita uz ko arī izstrādātāji liks lielāku uzsvaru, nevis kaut kādu vecu PSP, uz kura "lielos hītus" vairs nevaram gaidīt.
Skatos, ka tev dikti patīk kasīties, redz, mums ir kaut kas kopīgs, man arī.
Veiksmīgu dienu!
Last Edit: 06 Dec 2011 20:44 by anddiiss.
The topic has been locked.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 07 Dec 2011 14:48 #27672

• cukins09
  • NOW ONLINE
  • Lietotājs
1. Tas tāpat vien
2. Līdz apmēram 2008. gadam (uztaisīju Mirror's Edge apskatu, kur likt?)
P.S. Lai iekļūtu Metacritic ir jābūt 30 apskatiem mēnesī.
Last Edit: 07 Dec 2011 16:30 by cukins09.

Re:Meklējam spēļu apskatniekus !!! 07 Dec 2011 15:33 #27675

• Lecter
  • Lietotājs
anddiiss, tev īsti nav skaidra tirgus (tai skaitā informācijas tirgus) darbība, vai ne? - Aktuāls ir tas, kas ir pieprasīts - un informācija par konsoli, kuras tirgus daļa ir 0 NAV PIEPRASĪTA. - Nevienu neinteresē spēļu apskati konsolei, kura viņiem vēl tuvākos 2 gadus nebūs (ņemot vērā tehnoloģiju iepludināšanas tempus mūsu platuma grādiem) - un portālam nav izdevīgi pievienot informāciju, kura pazudīs globālā tīmekļa plašumos, pirms uz tās rēķina varēs 'uzvārīties'. - Elementāra informācijas tirdzniecības loģika. - Pieprasīts ir tas kas ir pieejams un tas, kas jau ir - PSP, vēl šobrīd, ir savi 10% tirgus - PS vita līdz iznākšanai (22/2/12) ir 0% tirgus, un līdz ar to arī vērtība informācijai par spēlēm, šobrīd, ir bezvērtīga.
Situācija, pašsaprotami mainīsies iznākšanas brīdī.
Un salīdzinājums ar xbox bija reti truls, atkal, ņemot vērā tik fundamentālu elementu kā tirgus daļa un tas, cik ilgi noteiktā konsole IR tirgū.
Vēl sīkāk izskaidrot informācijas apriti?

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 07 Dec 2011 22:32 #27696

Lecter nepūlies skaidrot - ja cilvēks nesaprot viņš ar nesapratīs...
ja viņš ekonomikas(biznesa stundās) guļ vai ko citu dara neklausoties pat elementārākās lietas, viņš pat nesapratīs to ko tu viņam tur nostāstīji... tas attiecas konrēti par pieprasījuma - piedāvājuma attiecību..
Last Edit: 07 Dec 2011 22:33 by Kadiljaks.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 26 Jan 2012 15:05 #29502

• MacGowss
  • Lietotājs
Video apskatiem ir izveidota sava sadalja forumaa? Ja nee tad vajadzeetu, jo domaaju kaadai speeleei izveidot apskatu.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 26 Jan 2012 15:34 #29505

• Machukan
  • Lietotājs
Ja tu tos negribi redzēt spēļu sadaļā,tad vari publicēt pie attiecīgā spēles žanra.

Re: Meklējam spēļu apskatniekus !!! 26 Jan 2012 21:17 #29517

• Garinsh
  • Administrators
Pat ja mēs tagad izveidot sadaļu video apskatiem, tu uz doto brīdi esi vienīgais, kas plāno ko tādu darīt.
Time to create page: 0.62 seconds
Copyright © Gamevision.lv 2011   v2.0