Topiks ir uztaisīts ar nolūku - uzzināt, vai kāds no klātesošajiem spēlē L2 latviešu privātajos serveros ?
1.Kādas atsauksmes vispār ?
2.Kā jums patīk vispār latviešu L2 serveru aizsardzība ? (zinošiem cilvēkiem)
Vispār gribētu dzirdēt Jūsu domas par L2 in Latvia
Manas domas :
Iegāju reiz es WOSā un skatījos TOP L2 serveru Sāku tos testēt, sākot no 1. vietas. L2 līdz tam nespēlēju kādu gadu, tāpēc Lineage 2 : The 2nd Throne FINAL man bija kautkas jauns.
Pa nedēļu sanāca ar draugiem notestēt 5 FINAL Gracia serverus un rezultāti :
1)Online maksimums esmu redzējis aptuveni 20 ( vidēju reitu serveris x20 ).
2)Adminu aktivitāte minimāla, 2/5 GM un Adminu klātbūtni vispār nesaskatīju.
3)PILNĪGI uz visiem sanāca nokonfigurēt botu ... Pat piepūlēties nevajadzēja.
4)Lielākā daļa bija PVP serveri ar online 5-10 cilvēki
5)Pamanīju arī originālus serverus, kur tiešām tika pielikts prāts un izdoma. Piemēram - bija nospawnotas lokācijas ar speciāliem mobiem un no tiem krita dažāds stuffs.
Secinājums protams nav iepriecinošs. Salīdzinot ar dažiem lietuviešu serveriem vispār nav ko teikt... Latvijā vajag reāli palaist kādu projektiņu, kas rādītu piemēru šiem.
Gaidām ar nepacietību Lineage 2 GameVision Varbūt 2010. gada laikā tas tiks palaists
Nu LV srveros necenšos spēlēt jo ir nereāli mazs apmeklējums un parasti ir tikai viens serveris ar bezjēdzīgu exp rate !!!! Iesaku la2.theabyss.ru, tur ir 5 serveri ar dažādiem exp rate un divos no serveriem vidējais spēlētāju skaits ir ~2000, pa vakariem ~3500.
Nu LV srveros necenšos spēlēt jo ir nereāli mazs apmeklējums un parasti ir tikai viens serveris ar bezjēdzīgu exp rate !!!! Iesaku la2.theabyss.ru, tur ir 5 serveri ar dažādiem exp rate un divos no serveriem vidējais spēlētāju skaits ir ~2000, pa vakariem ~3500.
Njāaa, pie krieviem arī l2server nevisais slikts.
Man gan gribētos, lai Latvijā kautkas tamlīdzīgs tiktu noorganizēts, vismaz ar 50 cilvēkiem ONLINE !!! Tas jau būtu sasniegums
Tā kā es L2 neesmu spēlējis, ne LV serveros, ne ārzemju, tad komentāru par to nav!
Nu doma pa GV mmo nav slikta, bet tas ir samērā sālīts pasākums, jo mmo projektam noteikti ir jābūt uz atsevišķas kastes! Jo ļoti svarīga lieta ir, lai serveris būtu kvalitatīvs + ar labu adminu Stuff..
Nu par 2010 gadu garantiju es nedodu...
Varu pateikt tikai to, ka GameVison noteikti būs sava MMO projekts.. kāds un kad tas būs pagaidām nav zināms!
Nu vispār tad vāji esi testējis L2 serverus, vai arī tik nesen esi sācis spēlēt LV serveros !
Jo manuprāt viens no vis populārākajiem LV serveriem ir bijis Sunrais.lv !(tīri lv veidots ar lv skriptiem/rakstību ... nevis no .ru kopēts vai tādā garā, ar speciāliem servera setiem, spotiem ,nepārtrauktiem eventiem....itd ,GM nepārtraukta klatbūtne un ik pa laikam arī adimina klātbūtne, ar nepārtrauktu online 200 - 500; un ja parādijās kādi bugi tika ātri un bez kavēšanās novērsti)
Viņš jau gandrīz kā gadu slēgts, bet vel joprojam nevaru nevienā citā serverī normali sākt spēlēt, pat treileri vel ir :
[mans mīļākais no visiem .., īs bet noskatoties uzreiz gribas geimot]
,bet tā arī serveris nav atdzīvināts (galvenokārt tapēc, ka nav resursu un cilvēku, kas palīdzētu nepārtraukti uzraudzīt serveri, pat jāsaka, ka viņu slēdza līdz ar LV krīzi )
Laivaikā serveris bija super ar personīgo projektu un servera uzlabojumu, un nepārtraukti tika ieviestas jaunas idejas un servera modifikācijas - manuprāt vis labākais L2 serveris kādā jebkad esmu spēlējis !
Mēs ik pa brīdim cenšamies viņu atdzīvināt, bet atbalstītāju un zinošu programmētaju trūkuma dēļ (pareizāk sakot tiem cilvēkiem nav laika... saprotie krīze tak ...) vienmēr apraujas .. !
[Laivaikā esmu gatavs maksāt ikmēneša dalības naudu lai tikai šo serveri atdzīvinātu]
Paskatījos dažus video no youtube's, un diezgan labi izskatījās!
Un pēc Gabriela aprakstītā tiešām izklausās, ka serveris ir bijis Ļoti labs! Tāds serveris tik tiešām ir apetīti rosinošs, lai sāktu spēlēt LV serverī!
Tu pats šajā sunrise serverī Gabriel biji serverī kā spēlētājs vai arī piedalījies servera administrēšanā?!